APARTMENT N

Име на обекта: APARTMENT N
Проект: 2020
Статус: реализиран 2022
Клиент: частен
Местоположение: София
Разработване площ: 160 кв.м
Снимки: Проектта Студио

APARTMENT N е разположен на петия етаж в новопостроена жилищна сграда в южните квартали на София. Основно предизвикателство представляват несъвършената планировка на апартамента с много криви стени, нелогични чупки, хаотично разположени пакети на вертикалните трасета на сградните инсталации, както и носещи елементи.

Екипът ни се захвана със задачата след други колеги, които бяха оформили баните. Клиентите – много заети професионално хора, гласуваха пълно доверие на Проектта Студио за проектиране и менажиране на проекта до неговата пълна реализация.   Единствено условие беше спазването на зададените от собствениците преобладаващи цветове в отделните помещения – кабинет /зелено/, родителска спалня и будоар /пепел от рози/, допълнителна спалня /капучино/, дневна и кухня /лилаво/.

Eкипът си постави от своя страна няколко цели – да подобри обемите и пространствата, като проектира мебелите по такъв начин, че всички нелогични чупки да изчезнат и да се постигнат логични помещения и удобни ходови линии, както и да интегрира предварително зададените от възложителите цветове в стилна цветова палитра, която да придаде индивидуален характер на всяко отделно помещение.