Екип

Арх. Таня Митакева

+359 88 931 7381

Таня Митакева завършва УАСГ през 2011г. в катедра „Теория и история на архитектурата“ с дипломна работа при арх. Владимир Михов. От 2011 до 2013 година работи с арх. Тодор Кръстев по изготвянето на План за опазване и управление на Старинен град Несебър, както и по други мащабни концепции за опазване на българското културно наследство. За две години е част от екипа на арх. Владимир Михов, след това е част от студио Конвеер, под прякото ръководство на арх. Ангел Савлаков и арх. Ивайло Андреев, където се занимава най-вече с инвестиционно проектиране, но отново с ударение върху опазване на културното наследство. От завършването си до сега се занимава с всякакви по мащаб и вид проекти – интериори, обществени и жилищни сгради. Автор е на центъра за култура и образование „Артиум“ в гр. Несебър, който през 2018г. печели конкурс „Сграда на годината 2018“ в категория „Сгради за култура и образование“. През същата година е завършен и друг мащабен проект, чиито автор е тя – площад „Жулиета Шишманова“ в гр. Несебър.

По настоящем Таня Митакева е хоноруван преподавател в катедра „Теория и история на архитектурата“ в УАСГ, като по този начин разширява дейността на ателието и в академичната сфера.

Арх. Андрей Арнаудов

+359 88 930 1111

Андрей Арнаудов завършва УАСГ през 1999г. с дипломна работа при арх. Танко Серафимов. От 1997г. до 2018г. работи с редица архитекти – арх. Владимир Михов, ZOOMSTUDIO, арх. Пламен Братков, арх. Калин Диков (ЕЛИТСТУДИО), както и с инвестиционни компании – Феърплей Интернешънъл, Ваклин Груп и Джентъл Хаус. През този период работи по много и различни проекти – от частни и търговски интериори, през еднофамилни къщи, до жилищни и ваканционни комплекси и многоетажни офис сгради. Сред тях са: Жилищни комплекси „Верту” и „Витоша”, многофамилни жилищни сгради в Студентски град и Младост-4, Джентъл Хаус Резидънс, номинирана в конкурса „Сграда на годината 2019”, административен комплекс „RMS Tower Sofia” и много други.